Flyttstädning Åkersberga

Välj specialisten på flytthjälp

Flyttstädning och flytthjälp du kan lita på

Att flytta innebär mycket jobb och planering. För att allt ska flyta på smidigt måste man förbereda vilka möbler som skall in var i den nya bostaden, rensa ut gamla saker som ska slängas, kanske skänka bort eller sälja en del som man inte använt på länge. Papper ska skrivas under, flyttlådor ska packas, den nya bostaden kanske behöver ny färg eller tapeter innan man flyttar in. 

Då kan det vara lätt att glömma bort att man också ska hinna med att städa sin tidigare bostad ordentligt, så att den nya hyresgästen eller köparen kan flytta in utan besvär. 

Vi hjälper dig 

För att kunna avlasta dig i flyttprocessen föreslår vi att du anlitar oss för att hjälpa dig med flyttstädningen. Det kommer du att tjäna på! Du spar tid, vilket om du tänker på saken är något som du säkert hellre lägger på annat. Genom att anlita en professionell partner i branschen sparar du också pengar, eftersom du kan få RUT-avdrag på halva arbetskostnaden direkt på fakturan. 

En trygg partner med omfattande erfarenhet

Tack vare lång erfarenhet i branschen och med goda omdömen från våra kunder kan du känna dig säker på att du arbetar med en partner som är pålitlig och som gör bästa möjliga för att möta just dina specifika behov. Vi hjälper dig i Åkersberga med flyttstädningen och kan även erbjuda tjänster som hemstädning och storstädning.

Flyttstädning med garantier

Det ställs höga krav på att en flyttstädning skall vara fläckfritt utförd. För den som inte är van kan det ta många timmar i anspråk att utföra en städning då det kräver ett genomtänkt system så att inget missas. Smådetaljer som golvbrunnar i badrummet, kaklet ovanför diskbänken eller fläckar av smutsiga fingrar på innerdörrar missar man lätt.

Vi däremot har en väl genomtänkt process och har satt upp ett system där våra medarbetare vet exakt vilka steg som måste gås igenom för att en flyttstädning skall bli godkänd. Vi ger våra kunder en nöjdhetsgaranti så att ni kan vara säkra på att den som skall in i bostaden eller lokalen efteråt inte kommer med invändningar mot hur städningen är utförd.

Kontakta oss 

Kontakta oss så ger vi en offert för just din bostad eller lokal och går igenom om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Vi hjälper nämligen också till med hela flyttar och kan även hyra ut flyttkartonger för den som behöver.

Miljötänk genomsyrar verksamheten

Glömde vi säga att vi bara arbetar med miljövänliga städprodukter? Det är väldigt viktigt för oss att jobba med metoder som är hållbara för framtiden och idag finns det miljövänliga produkter på marknaden som gör ett minst lika bra jobb som de traditionella. Därför väljer vi att föregå med gott exempel så att både du och vi kan ha ett samvete som är lika rent som din bostad blir med hjälp av våra städtjänster.

r.

 

Vi lämnar garantier på utfört arbete